PHP ERROR [8192]

mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
/home/aardappel/domains/aardappelpagina.nl/public_html/core/lib/ado/drivers/adodb-mysql.inc.php:462PHP ERROR [2]

array_merge(): Argument #3 is not an array
/home/aardappel/domains/aardappelpagina.nl/public_html/Modules/page/page.php:522PHP ERROR [2]

Invalid argument supplied for foreach()
/home/aardappel/domains/aardappelpagina.nl/public_html/Modules/page/page.php:524

Over NIVAP
 
 

Over NIVAP

NIVAP, het Nederlands Instituut voor de Afzetbevordering van Pootaardappelen

NIVAP is een technische, niet-commerci?le en adviserende organisatie voor de collectieve export-bevordering van pootaardappelen.
 
Het NIVAP wordt bestuurd en gefinancierd door exporteurs van pootaardappelen en pootaardappeltelers. De activiteiten zijn gericht op de buitenlandse markt met als doel de productie van aardappelen in het algemeen te verbeteren en de introductie van moderne aardappelrassen in de wereld te stimuleren.
 
NIVAP opereert door middel van een team van aardappelspecialisten die contacten op nationaal en internationaal niveau hebben met boerenorganisaties, landbouwvoorlichtings-diensten, private en overheidsonderzoeksinstanties, pootaardappelcertificeringsorganisaties, phytosanitaire diensten, sleutelfiguren en organisaties op het gebied van kennisoverdracht.
 
NIVAP geeft technische informatie en advies over een breed scala van onderwerpen die verwant zijn aan aardappelproductie, draagt bij aan kennisoverdracht en doet marktonderzoek. Daarnaast  dient het ook als intermediair om de contacten tussen de producent en de afnemer van gecertificeerd pootgoed te intensiveren. Het wegnemen van handelsbelemmeringen heeft binnen het NIVAP een hoge prioriteit.
 


Meer over ...


Ons kantoor

Adres en route