PHP ERROR [8192]

mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead
/home/aardappel/domains/aardappelpagina.nl/public_html/core/lib/ado/drivers/adodb-mysql.inc.php:462PHP ERROR [2]

array_merge(): Argument #3 is not an array
/home/aardappel/domains/aardappelpagina.nl/public_html/Modules/page/page.php:522PHP ERROR [2]

Invalid argument supplied for foreach()
/home/aardappel/domains/aardappelpagina.nl/public_html/Modules/page/page.php:524

Strenge kwaliteitscontrole
 
 

Strenge kwaliteitscontrole

De Nederlandse aardappelsector doet er alles aan om te zorgen dat haar afnemers producten van een goede kwaliteit ontvangen. 

Via integrale kwaliteitszorg spant de gehele aardappelketen zich in voor een goed eindproduct tijdens het gehele traject dat de aardappel doorloopt. De aardappel komt immers via de lange weg van oogst, opslag, bewaren, sorteren, verpakken en transport bij de eindconsument terecht. 

De basis voor de consumptieaardappel vormt het Nederlandse pootgoed, dat tot het beste in de wereld behoort. Alleen pootaardappelen, die door de Nederlands Algemene Keuringsdienst voor Zaaizaad en Pootgoed (NAK) zijn goedgekeurd, mogen gebruikt worden voor de teelt van consumptie­aardappelen. Tijdens de teelt en na de oogst garanderen strenge kwaliteitscontroles door de Algemene lnspectiedienst (AID) en de Plantenziektenkundige Dienst (PD) dat alleen hoogwaardige, gezonde consumptie‑aardappelen worden vermarkt. Alle aandacht van de beide inspectiediensten gaat daarbij uit naar eventuele ziekten, kwaliteitsgebreken, raszuiverheid en een zorgvuldige sortering en verpakking.